Ammepute (itslinn)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Ammepute

Hei fine lesere!

Nå er vi tilbake på hytta igjen. Var oppe kl. 7 idag tidlig for å ta blodprøver. Ble sittende i nesten 1,5 timer å vente. Valgte feil dag for blodprøver.

Før vi dro, sendte jeg en pakke med klær jeg solgte for noen dager siden og hentet en pakke med en ammepute jeg kjøpte forrige uke. Må innrømme at jeg ble positivt overrasket over hvor myk og god den er og så fin i kvaliteten. Jeg kjøpte dem brukt, men det merkes nesten ikke engang.

Nå er det litt avslapping før det blir middag. Malin og Mathias holder på ute bak hytta med litt ved og sånt. Jeg har ikke så mye energi idag, Så jeg ligger egentlig bare å hører på radio og slapper av litt.

#mamma #hverdag #gravid #blodprøve #pakke #ammepute #hverdag #hytteliv #blogg # onsdag #doomoo #diabetes #mammablogg • Erle
  19.04.2017 kl.21:15
  Jeg har samme ammepute, bare min er helt grå:) Er det medium eller large ammepute du har?
  19.04.2017 kl.22:11
  Jeg vet at den er i størrelsen 50x50cm. Litt usikker på om det tilsvarer M eller L da jeg ikke kan se det står noen sted.
  Beata
  26.09.2017 kl.15:20
  Hei jeg vil gi deg en tips om en nett butikk. Så lenge din baby er så små så det fint å vite det. Det er www.pledd.net

  Der kan man bestille baby pledd med strikket inn navn til baby, fødsels dato, klokke slett og dedikasjon om man ønsker. De har flere andre personlig gaver til de små. Jeg anbefaler. veldig. Selv fikk jeg i dåpsgaven en slikk pledd. Den er av økologisk bomull og utrolig pen. Lykke til med babyen. Mvh Beata  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits