Hun legger ikke på seg (itslinn)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hun legger ikke på seg

God kveld fine lesere!

Idag har vært en hektisk dag. Vi hadde tid på helsestasjonen kl 13.00. Var veldig spent på dete med vekten til Emma og om hun fortsatte å gå opp i vekt like bra som hun gjorde om mandagen. Det viste seg raskt at det hadde hun ikke gjort. Hun hadde bare gått opp 10gram siden mandag og det er for dårlig. Jeg føler selv at ammingen går bra og at jeg har nok med melk. Jeg pumper også ved siden av for å ha litt ekstra i fryseren i tilfelle vi skulle behøve det en dag. Jeg ble egentlig veldig lei meg da jeg så at økingen bare var på 10 gram, men slår meg til ro med det helsesøsteren sa. At Emma mest sannsnlig bare beøver litt tid til å venne seg til dette med å suge selv. Hun er jo vandt til å få maten rett ned i magesekken uten å jobbe for det. Vi ble enige om å amme som vanlig og heller gi henne litt melk på flaske når hun viser at hun er ferdig med å suge, sånn for å orsikre oss om at hun får nok mat. Da vil hun samtidig få mere energi og etterhvert kunne suge ordentlig og legge på seg riktig. Jeg stoler på helesøsteren, og slår meg til ro med hennes tips. Det var ingen grunn til å bekymre meg hvertfall. Som nevnt, Emma behøver bare litt tid.

Det er så klart en liten nedtur når man ser at vekta ikke går opp som den skal og samtidig vite at man har ammet rikelig hver 2-3. time siden vi kom hjem. Hun hadde en enorm vektoppgang om mandagen, så jeg forventet vel samme oppgangen denne gangen. vi kjemper på. Dette klarer vi!

Idag er hun skikkelig kose jente og krever oppmerksomhet hele tiden. Nyter all kos jeg kan få. Verdens snilleste baby. Helt lik søsteren sin.

vi bestemte oss for å gå en lang tur etter legebesøket og gikk til butikken. Det er et greit stykke å gå og jeg føler jeg ikke riktig har all energi tilbake, men vi nærmer oss.Fortsatt vledig hoven i snitt såret, så turer som er veldig lange kan merkes vedig godt i såret i ettertid. Jeg merker også at det begynner å gro skikkelig og venter egentlig bare på at hevelsen skal gå ned sånn at jeg kan ha på meg olabuksene mine igjen. 

 

#mamma #mammablogg #hverdag #torsdag #vekt #kontroll #helsestasjon #baby #nyfødt #blogg 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits