Vi måtte til akutten igjen (itslinn)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Vi måtte til akutten igjen

Hei dere. Klokken er 23.00 og vi har nettopp kommet hjem fra sykehuset. Ble visst en tur til akutten med minstejenta igjen.

Som jeg skrev i forrige innlegg, så har Emma fått en kul bak i nakken som vi ble sendt til akutten for å sjekket. Det viste seg at det ikke var noe farlig,mem vi fik remiss til hudlegen i morgen for å få sjekket det. Når vi stod opp i dag tidlig så hadde kulen sprukket og masse verk kom ut. Jeg snakket med legene fra sykehuset om det tidligere idag og fikk da tiden til øre, nese, hals avdelingen i morgen.

Vi hadde også tid på helsestasjonen idag og da spurte legen om å få se på kulen ettersom hun hadde vært litt bekymret over den. Da jeg fortalte henne at den hadde sprukket ble hun overrasket over at det ikke var gjort noe med den før. Jeg fortalte også at det vi gjorde sist vi ble sent til akutten var én lege som klemte på den og som da konstanterte at det var et fødselsmerke. Denne kulen bar blitt så stor at den tømte seg for verk bare legen renset den. Hun tok straks en telefon til akutten i Karlstad og fortalte tilstanden til Emma og beskrev kulen. Da ville de ha oss inn idag, så da var det bare å pakke bilen å dra.

Denne gangen tok de også blodprøver og sjekket absolutt alt. Det viser seg at hun har en hudinfeksjon i nakken og behøver antibiotika for å bli kvitt den. Veldig godt å få svar på hva det var, for den har virkelig vært ubehagelig for henne.

Slenger med en bilde av de fine jentene mine. Nå tar vi kvelden, ganske mye senere enn vanlig men noen ganger er det sånn.


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits