4 uker: Det første smilet (itslinn)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

4 uker: Det første smilet

Smilt har hun gjort siden hun ble født, det fikk vi bekreftet av barnelegene. Altså, de smilene vi fikk var ikke pga. vondt i magen og alt det der. 

Emma ble 4 uker igår. Hun er en hèl månde på fredag den 16. Juni. Tiden går fort, men det er i tidene fremover hvor det skjer mest. Om mandagen hadde Emma sitt første ordentlige smil. Med det, mener jeg at det var et smil som kom helt bevvist av noe som skjedde. Når vi koser og komuniserer med hverandre, så pleier jeg å ta nesen min mot nesen hennes. Dette gjorde jeg som vanlig, men det første som møtte meg var en skikkelig lei seg munn. Da jeg gjorde det igjen, svarte hun med ett stort glis. Tenkte det som et vanlig smil som hun bruker, men da jeg gjorde det igjen, så kom det ett enda bredere smil. Siden da har hun gjort det flere ganger om dagen. Jeg blir så glad. Hun har jo verdens nydeligte smil. 

Emma har endelig tatt igjen fødselsvekten sin. Det har vært en hard vei, men vi kom oss dit. Nå er vekten på 5120g. Hun veide 5035g når hun ble født. Gikk ned til 4650g under sykehusoppholdet. Vi hadde jo litt problemer med å få i henne nok mat når jeg ammet. Hun la ikke på seg ordentlig, så jeg fikk tips om å pumpe ved siden av og etter att hun har ammet ferdig skulle jeg gi henne noen milliliter på flaske, ettersom det er lettere or henne å suge i seg. Det resulterte i at hun fikk mere energi og orket å være lengre våken. Nå fullammer vi og hun legger på seg perfekt. Det har vært en del stress og mye følelser i redsel om å ikke få til å amme, men det løste seg fint.

 


 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits