itslinn -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Snart er alle ledninger borte.

Heisann dere!

På tide med en liten oppdatering:) Vi er fortsatt på sykehuset. I går ble kateteret i magen fjernet, idag ble den måleren rundt foten fjernet (husk er ikke hva det heter) Nå er et bare sonden igjen, og den blir forhåpentligvis fjernet i morgen. Det eneste vi behøver å gjøre er å bevise at vi klarer av ammingen også håper jeg vi får dra hjem. Vi har jo brukt litt tid på det med å få til ammingen ettersom hun har blitt matet via sonden i 4 dager. Men vi har fått det til kjempe bra og hun beviser at hun klarer og at hun får i seg rikelig! Ingenting er bedre enn det! Det er jo liksom siste finishen før vi får dra hjem :)

#mamma #hverdag #mammablogg #maibarn

 • 0

  Hun m sondemates

  Heisann dere! Vi er fortsattpå sykehuset. Lillemor gjør kjempe store fremskritt og kan bli kvitt en del av apparatene sine allerede under natten. Hun kom til verden ved hjelp av keisersnitt i uke 36. Hun gråt når hun ble født, men sluttet plutselig og det viste seg at hun var sliten og hadde veldig lavt blodsukker. Verdiene var 1,8 eller noe rundt der. Hun behøvde puste hjelp, glukosedrypp og sonde. Alt dette for å hjelpe henne med å få igang riktig mengde insulin produksjon. Hun hadde altså for høy insulinproduksjon. Hun overvåkes nøye. Hun får mat via en sonde som går gjennom nesen og ned i magen samtidig som hun får sukkerløsning via ett kateter gjennom navelen. Dette er rett og slett for å hjelpe henne å lære seg dette med å kun ha ansvar for egen insulin. Idag har vi også prøvd å amme litt. Vil gjerne fådet igang skikkelig. Jeg pumper også en del. Det er for at hun skal få min morsmelk gjennom sonden. Det er jo det beste :) Pr. Akkurat nå, virker det som om glukosedryppet forsvinner i løpet av natten og da fjerner de også kateteret i navelen og hun får være med oss på vårt rom på hel tid. Gleder meg til det :)

  #mamma #hverdag #lege #mammablogg #sonde #fredag #familie #morsmelk #glukose

 • 2

  Hun er endelig her!

  Lille store prinsessa som vi har ventet på. Kom til verden 16. Mai ved hjelp av keisersnitt. Hun ble født uke 36, pga. Stor fødselsvekt, og det kan du si. Hun veide 5(!!) kg og var 50 cm. Lang. Hun behøver litt hjelp til små ting, som å stabilisere blodsukkereret sitt og sånt, men ellers er hun er frisk jente. Lege en er fornøyde med utviklingen hennes. Vi blir nok værende på sykehuset en stund, men det går fint for min del. Velger å ikke dele bilde av henne enda, ettersom hun har mye slanger og apparater koblet til kroppen og ansiktet. Jeg er så lykkelig ❤️

 • 3

  Hjemmelaget bamse

  God kveld dere!

  Idag har vrt en dag full av ingenting egentlig.Jeg er fortsatt helt utslitt etter grsdagen og bekkenet mitt er virkelig ikke mye behagelig n Likevel trosset jeg smerter og vaglet meg en tur p senteret idag. Gikk en liten runde og fikk handlet litt. Sigrid og Mads blir her til onsdag og jeg er s glad for det :D Akkurat n har jeg lagt meg for kvelden, mens sigrid sitter i stua og parer sokker. Uff, stakkars.

  Jeg m bare vise dere en ting. P babyshoweren alle overrasket meg med, var en av gavene hjemmeheklet teppe fra E og Malins bestemor. E. fikk ogs en bamse som jeg kommer til ha med p sykehuset nr hun blir fdt. Jeg elsker det.

  - Linn -
   

  #heklet #hjemmelaget #mammablogg #babyshower #mandag #april #blogg #hverdag #mamma #gravid #uke32

 • 0

  Jeg ble s overrasket

  Idag var mest siste arbeidsdag før permisjon. Jeg føler at jeg har mast mye om denne permisjonen, men jeg har jobbet så mye i det siste at jeg føler jeg fortjener den.

  Så, arbeidsdagen var over ca. Kl 14 og jeg dro hjem. I sekundet jeg åpnet døren, så brølte det SURPRISE fra alle rom i stua. Det var nydelige Sigrid som hadde stelt i stand baby shower for meg. Snakket om å bli overrasket. jeg ante virkelig ingenting og i tillegg hadde hun klart å samle sammen alle de nærmeste. Jeg ble så utrolig glad! Jeg skal lage et eget innlegg til uken hvor jeg skriver alt jeg fikk. Det var så mye fint. Sigrid er fortsatt her og skal sove her, hvertfall til i morgen. I morgen er også siste arbeidsdagen jeg gjør så klokke. 19 i morgen ermet over!!

 • 0

  Jordmorsjekk

  God kveld dere!

  Dagen idag har gtt s sakte, men samtidig har den gtt fort. Litt rart det der. Jeg hadde tid hos jordmor klokken 10.30 idag. Var bare vanlig sjekk med veining og blodtrykk osv. Alt str bra til og det ser ut til at tablettene jeg fikk for jernbrist virker bra. Hun sjekket ogs blodtrykket som har vrt perfekt under hele svangerskapet hittil. E. sin hjertelyd var perfekt og hun har snudd seg og ligger for tilfellet med hodet ned. Hun har enda ganske masse plass der inne, s muigheten for at hun snur seg noen ganger til er der, men for hpe hun holder seg i den stillingen hun er i n. N har jeg sett gjennom de daglige youtube videoene jeg pleier se p, ogs skal jeg straks legge meg. I morgen er det jobb igjen, men som jeg nevnte igr s ar jeg fri i helgen. Det er bare 10 dager igjen til permisjon og jeg ser s frem til det. Jeg behver virkelig den hvilen jeg kan f fr E. kommer. Gjorde nok et lurt valg da jeg bestemte meg for g av tidligere ettersom jeg m ha stl kontroll p blodsukker verdiene mine disse siste ukene snn at bebisen ikke legger p seg alt for mye under de siste ukene. Jeg hadde litt problemer med det for noen uker siden. Da ble jeg sykemeldt i 16 dager for f stabilisert det og det hjalp, men bare p den lille stunden hadde hun vokst litt over gjennomsnittet, s det er tydeligvis ikke s mye som skal til. Derfor har jeg igjen ultralyd kontroll den 12. april og tette kontroller etter det. Jeg holder p jobbe med ett "ukesrapport" ogs. Morsomt n som det nrmer seg :)

  /Linn B

   

   


  #gravid #mammablogg #blogg #hverdag #mamma #blogg.no #diabetes #type1dabetes #uke30 

 • Linn

  Skriv din profiltekst her

  Blogglisten

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits