itslinn -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

14 dager siden keisersnittet

Heisann dere!

Jeg var veldig nysgjerrig på hvor sagte eller fort magen trekker seg sammen etter et keisersnitt. Med Malin, som varen vaginal fødsel, tok det 1-2 uker føre magen var vanlig igjen. Jeg var forberedt på mye lengre tid denne gangen, men jeg er positivt overrasket. Bildet er tatt 14 dager etter fødselen og det eneste som er igjen av magen er det som er. hovent rundt operasjonssåret. Litt usikker på hvor lang tid det tar før det er normalt igjen, men enn så lenge er det litt sårt og hovent enda. Jeg er fornøyd med hvordan magen har trukket seg sammen på de 14. Dagene. Hvertfall med tanke på hvor stor jeg var siste tiden før hun ble født.

#keisersnitt #maibarn #2uker #mamma #hverdag #mammablogg #mammamage #onsdag #blogg

 • 0

  Frste badet

  Det er noe rart med det. Med Malin tok vi det første badet mere eller mindre med en gang vi kom hjem fra sykehuset. Dette fordi jeg ikke taklet babylukten. Fikk meg bare til å tenke på hvor hun hadde ligget de seneste 9 månedene og at hun ikke var vasket gjorde det litt kvalmt. (missforstå meg rett). Men Emma der imot, kunne ventet i evigheter med å bade henne, for babylukten denne gangen er noe av det herligste jeg har kjent. Vi ventet først og fremst på at navelen skulle dette av. Det gjorde den i går. Idag måtte vi bare bade for det har vært så klamt og lummert ute og hele jenta var seig av svette og helt klam. Hun likte å bade. Koste seg i stolen i badekaret. Fikk vasket det lille lange fine håret hennes. Nå er hun en ren og pen baby.

  Nå ligger hun å slapper av på armen før det er klart for kveldsstellet. Pappa og storesøster er i butikken. Vi bare koser oss.

  #mamma #hverdag #mammablogg #maibarn #mandag #familie #badet

 • 0

  kedgn og nskeliste

  God morgen !                                                                                                                                                          [ Inneholder annonselenker ]

  N som dagene mine begynner spass tidlig, er det vel kanskje p tide klemme inn 2 innlegg om dagen. Tenkte prve f til det etterhvert hvertfall. Akkurat idag har det vrt veldig klamt ute. Det var ganske lette skyer, men det var s lummert og jeg ble helt klam bare av sitte i sofaen. Kan bare glemme vre ute n, s jeg tenkte titte litt gjennom Miinto.no  se om det finnes noe fint der. Det gjorde jeg jo ogs. Er det noe jeg behver, s er det pysjer. Fant mange fine. Elsker de som er litt snn lyse i fargen og med mnster. Emma har forsvidt kedgn og har hengt i puppen siden tidlig i gr. Navlestumpen hennes datt av idag ogs, s i morgen skal det bades. Det blir godt for en liten svett og klam jente. N ligger hun p gulvet og slapper av. Snart kveldstellet p henne ogs tar vi kvelden. Hun har vrt kjempe vken og nysgjerrig i dag. Mye inntrykk og nytt se p. 

   

     

  LILLEBA SOMMERMINNE ROSA // LILLEBA TUVA OVER SJ OG LAND // LILLEBA DANSENDE REIN

   

     

  LILLA KATVIG BODY // HVIT/LILLA JOHA BAMBUS ZOO BODY // HVIT/LILLA KATVIG BODY

  - Linn

   

   

   

   


  #miinto #klr #babyty #nyfdt #body #mammablogg #nskeliste #sndag #blogg #hverdag

 • 0

  P tur!

  Idag har det vært helt fantastisk å være menneske. Været er virkelig ikke til å klage på! Vi gikk en tur til kjøpesenteret idag også. Tok litt av handlingen. Jeg er så glad for at energien er tilbake og at jeg ikke har noen større plager etter keisersnittet. Fortsatt litt øm og hoven i såret, men det er så absolutt på bedringens vei. Jeg holder meg hvertfall i bevegelse for at såret skal lege fortere :)

  Nå tar vi kvelden her. Emma har økedøgn og har mere eller mindre hengt i puppen meste parten av dagen!

  - Linn

  #mamma #hverdag #mammablogg #maibarn #lørdag #sommer #gåtur #familie #keisersnitt #blogg #økedøgn #amme

 • 0

  Nye bnd til smokkelenker

  Hei dere !

  For noen uker siden skrev jeg om min bittelitte nye hobby. Nemlig det sy smokkelenker. Jeg lagde for morroskyld 2 stykk og solgte begge. Det gav mersmak og forrige torsdag fikk jeg 5 nye bnd i posten. Idag sydde jeg 4stk. Veldog fort gjort, veldig enkle og fine. Liker ha litt henge fingrene i nr dagene gr sakte. Passer p n mens Emma fortsatt er s liten og sover mye. Jeg vet at det ikke kommer til vre snn for alltid, men det er geit ha noe pusle med synes jeg :)
  Som nevnt, veldig morro ha noe henge fingrene i :)

  - Linn -

   

   

  #smokkelenker #hndarbeid #hobby #hverdag #tidsfordriv #lrdag #blogg #mammablogg #mamma

   

 • 2

  Hun gikk mye ned i vekt.

  God kveld dere!

  M virkelig si jeg er s fornyd med vret vi har for tiden! Jeg koser meg. Vi har vrt hjemme med lille Emma i 2 dager n, og enda har jeg liksom ikke ftt satt meg ordentlig ned slappet av. Jeg har endelig ftt tilbake de savnede kreftene mine, s jeg lper rundt og rydder og sm fikser hele dagen. Dette selvom arre p magen sier jeg burde slappe av bittelitt. Jeg tar pauser alts, jeg bare liker vre i bevegelse, og ikke gjr jeg noe som ansrenger magen heller. Er veldig redd det skal bli noe galt med sret.

  En av grunnene til at vi ble vrende p sykehuset spass lenge, var at Emma ikke la p seg riktig som hun skulle. Hun snarere raste ned 50-75gram i dgnet og det er ganske mye. Legene var jo redd for at dette ikke skulle snu og ville holde oss p sykehuset til hun beviste det motsatte. Jeg ammer p heltid og redselen for at jeg ikke hadde nringsrik melk nok gjorde meg veldig stressa og veldig lei meg. Ettersom Emma ble matet med sonde den frste uken, s tok det litt tid f ammingen til g igang ordentlig. At jeg ble stresset og lei meg av dette pvirket nok Emma litt. Den eneste grunnen til at vi fikk lov til dra hjem, var om vi lovte stikke innom helsestastjonen for veie. Dette var alts idag. Vi hadde ikke boken noen tid, men stakk innom resepsjonen for sprre om f lne en vekt. Det ordnet se uten problem. Emma veide 5035g nr hun ble fdt, 4680g nr vi dro hjem og 4690g idag. Det vil jo si at hun har klart holde vekten stabil og samtidig er p vei oppover. Vi ringte sykehuset og meddelet dette. Hun frste skranke damen vi snakket med var ikke srlig positiv, s Mathias bad om f prate med en av legene vi hadde. Hun i skranken skulle ringe tilbake. Etter drye 30 minutter ringte en av barnelegene vi hadde og hun var s fornyd! Som dere ser, er det ikke store vekt kningen, men for oss er det et stort fremskritt. N skal jeg forhpentligvis klarer slappe av hjemme  noen dager uten stresse herje.


  Passer i str. 56 noen dager til :)

   

   

   

  #mammablogg #mamma #maibarn #vekttap #vektkning #hverdag #fredag #blogg


   

 • 2

  Frste dgnet hjemme...

  ... Og jeg stortrives!!

  Emma er verdens snilleste baby. Sover lenge på natten og våkner til en ok tid på morgenen (vekker henne på natten for mat).

  Jeg kan ikke få sagt nok hvor deilig det er å være hjemme. En egen hverdag med egen rutiner. To barn i hus. Idag har hun også vært kjempe våken og veldig nysgjerrig på det som skjer rundt seg.

  Vi passet på å gå en tur til senteret for å handle litt idag. Malin var flink og syklet ved siden av. Kjempe flink har hun blitt. Deilig med en gåtur i det knallfine været vi har om dagen.

  #mamma #hverdag #mammablogg #maibarn #torsdag #barna #blogg

 • 3

  Verdens beste storesster

  Vi kom hjem igår og dere kan tror storesøster har gledet seg til det. Verdens stolteste storesøster:)

  Vi var også en tur på butikken for å handle. Da fikk ho trille litt. Kjempe fornøyd! :) ❤️

  #mamma #hverdag #mammablogg #maibarn #hjemreise #storesøster #stolt #torsdag #familie

 • 0

  Hjemreise!

  Endelig, etter 8 dager på sykehuset får vi endelig komme hjem! Det eneste vi må tenke på hjemme er å
  veie henne på helsestasjonen på fredag. Hun har fortsatt å gå med litt i vekt, men ikke drastisk mye hun kan fortsatt tå ned litt til, men det vil vi gjerne unnvike.

  Nå venter jeg bare på å komme meg hjem til hverdagen og til den andre prinsessa mi. Hun har jeg nemlig savnet så mye og jeg gleder meg mere enn masse til å skjemme henne bort litt :)

  Nå er det bare verdens lengste biltur hjem.

  # hjemreise #nyfødt #hverdag #familie #maibarn

 • 0

  Snart er alle ledninger borte.

  Heisann dere!

  På tide med en liten oppdatering:) Vi er fortsatt på sykehuset. I går ble kateteret i magen fjernet, idag ble den måleren rundt foten fjernet (husk er ikke hva det heter) Nå er et bare sonden igjen, og den blir forhåpentligvis fjernet i morgen. Det eneste vi behøver å gjøre er å bevise at vi klarer av ammingen også håper jeg vi får dra hjem. Vi har jo brukt litt tid på det med å få til ammingen ettersom hun har blitt matet via sonden i 4 dager. Men vi har fått det til kjempe bra og hun beviser at hun klarer og at hun får i seg rikelig! Ingenting er bedre enn det! Det er jo liksom siste finishen før vi får dra hjem :)

  #mamma #hverdag #mammablogg #maibarn

 • 0

  Hun m sondemates

  Heisann dere! Vi er fortsattpå sykehuset. Lillemor gjør kjempe store fremskritt og kan bli kvitt en del av apparatene sine allerede under natten. Hun kom til verden ved hjelp av keisersnitt i uke 36. Hun gråt når hun ble født, men sluttet plutselig og det viste seg at hun var sliten og hadde veldig lavt blodsukker. Verdiene var 1,8 eller noe rundt der. Hun behøvde puste hjelp, glukosedrypp og sonde. Alt dette for å hjelpe henne med å få igang riktig mengde insulin produksjon. Hun hadde altså for høy insulinproduksjon. Hun overvåkes nøye. Hun får mat via en sonde som går gjennom nesen og ned i magen samtidig som hun får sukkerløsning via ett kateter gjennom navelen. Dette er rett og slett for å hjelpe henne å lære seg dette med å kun ha ansvar for egen insulin. Idag har vi også prøvd å amme litt. Vil gjerne fådet igang skikkelig. Jeg pumper også en del. Det er for at hun skal få min morsmelk gjennom sonden. Det er jo det beste :) Pr. Akkurat nå, virker det som om glukosedryppet forsvinner i løpet av natten og da fjerner de også kateteret i navelen og hun får være med oss på vårt rom på hel tid. Gleder meg til det :)

  #mamma #hverdag #lege #mammablogg #sonde #fredag #familie #morsmelk #glukose

 • 2

  Hun er endelig her!

  Lille store prinsessa som vi har ventet på. Kom til verden 16. Mai ved hjelp av keisersnitt. Hun ble født uke 36, pga. Stor fødselsvekt, og det kan du si. Hun veide 5(!!) kg og var 50 cm. Lang. Hun behøver litt hjelp til små ting, som å stabilisere blodsukkereret sitt og sånt, men ellers er hun er frisk jente. Lege en er fornøyde med utviklingen hennes. Vi blir nok værende på sykehuset en stund, men det går fint for min del. Velger å ikke dele bilde av henne enda, ettersom hun har mye slanger og apparater koblet til kroppen og ansiktet. Jeg er så lykkelig ❤️

 • 2

  Planlagt keisersnitt?

  Hei på dere!

  Jeg har hatt verdens verste natt. Ikke sovet noenting, kanskje sammenlagt 4 timer, så jeg tenkte ta meg en liten lur mens Malin er i barnehagen. Kroppen er helt ødelagt etter å ha tilbrakt hele dagen på sykehuset igår. Ultralyden viser at hun fortsetter å legge på seg. Heldigvis har ikke fostervannet steget så veldig mye mere. CTG viser at hun har det kjempe bra og stortrives inne i magen. Diabeteslegen gikk gjennom verdiene mine og var veldig fornøyd med alt sammen, altså vet vi fortsatt ikke hvorfor hun har lagt på seg så mye. Noen får store barn, noen får små barn.

  Uansett. Fødelegen gikk nøye gjennom målinger osv. og for babyens beste anbefalte hun planlagt keisersnitt. Jeg ble veldig glad når hun foreslo det, da jeg de siste dagene har vært litt bekymret for fødselen ang. Emmas vekt og min diabetes. Så vi fikk tid til keisersnitt neste uke. Hun kommer før 17. Mai, det er det jeg vil si om det. Da vil jeg fortsatt være i uke 36, men nærmere 37. Derfor ble det akkurat den dagen.

  Med andre ord, jeg føler MEG veldog glad og lettet. Og jeg gleder meg til å møte den lille jenta vår, tidlig meste uke. Mai er en fin måned :) ❤️

  Storesøster har tegnet seg selv og lillesøster. Hun begynner å bli lei av at jeg kommer hjem hver uke. Har fortalt henne at neste gang jeg drar til sykehuset, er Emma med hjem igjen. Hun strålte som en stol. Verdens fineste Store jenta mi.

  - Linn -

  #gravid #torsdag #keisersnitt #hverdag #diabetes #pregnant #mammablogg #mamma #ultralyd #ctg #maibarn

 • 2

  Ny hobby?

  God kveld dere!

  Litt dårlig oppdatering fra meg nå, men jeg prøver å klemme inn ett innlegg om dagen. Jeg tilbrakte mesteparten av gårsdagen i sengen . Grunnen til det er at ryggen min klarer ikke av at jeg går så mye av gangen og det er veldig ubehagelig å sitte. Idag derimot er formen mye bedre og jeg fikk tilogmed kommet meg opp til postkassen en tur. Der lå det noe i en søt liten konvolutt å ventet på meg.

  Så jeg har sitti en stund ved symaskinen idag og sydd smokkelenker. En ny liten hobby jeg har. Veldig enkelt og morsomt. Venter egentlig på de siste silkebåndene sånn at jeg kan sy ferdig babynestet mitt, men det får bli senere.

  Så disse har jeg holdt på med å lage idag. Tidsfordriv som viste seg å være veldig morro. Nå må jeg bare få tak i mere bånd med mønster, for dette er virkelig noe jeg hadde sansen for. Emma skal i hvertfall få en av de med uglene. Har 3 av den og 2 av de med stjerner :)

  - Linn -

  #smokkelenke #bånd #hjemmelaget #hobby #håndarbeid #mammablogg #mamma #hverdag #gravid #pregnant #permisjon #hverdag #mandag #familie

 • 4

  Hva skal hun hete?

  God morgen!

  Jeg har omtrent akkurat stått om. E. Har endelig sklidd godt ned i bekkenet, så det er faktisk. Mulig for meg å puste nå. Og mye bedre å sove. Nå sover jeg i gjennomsnitt 6-7 timer pr. Natt. En liten forbedring fra 3-4. Nå er det ikke lenge igjen til lille jenta vår kommer.

  Derfor tenkte jeg faktisk det var på tide å røpe hva navnet hennes skal være. Det eneste som gjør det umulig å bruke navnet, er om hun viser seg å være gutt. Så her har dere navnet hennes!

  - Linn -

  #navn #mammablogg #mamma #gravid #søndag #hverdag #blogg #maibarn

 • 0

  Nydelig vr og hjerteformet mat

  Denne dagen har vært helt fantastisk. Varmt ute og jeg har faktisk orket å gjøre annet enn å bare ligge på sofaen. Riktig nok er jeg helt utslitt, men bare det å orke å lage pannekaker til Malin etter barnehagen idag er godt gjort for min del :)

  Malin hadde visst bestilt middag idag. Og hun valgte noe som også er min favoritt mat. Hun har mast om det siden mandag, så vi tenkte det var greit å spise det idag. Mathias er jo kokken i huset og han dekorerte litt ekstra idag :)

  Nå er det norske talenter som står på tvn. Etter det så tar jeg nok kvelden. Ha en strålende fredagkveld videre!

  - Linn -


  #fredag #blogg #hverdag #mammablogg #gravid #familie #middag

 • 0

  Nr sove ikke hjelper p energien.

  God fredag dere!

  Merker endelig at varmen har kommet. Veldig usikker p hvor lenge den eventuelt har tenkt bli vrende, men det gjr ingenting. Sommeren er rett rundt hjrnet uansett.

  Inatt er faktisk den frste natten p ca 3 uker hvor jeg har sovet skikkelig godt. Men jeg vknet ikke uthvilt av den grunn. Jeg begynner bli passe sliten n og bare ser frem til bli ferdig. Forhpentligvis kommer babyen min til uken. Blir spennende se hva de sier p sykehuset til onsdagen. Begynner bli temmelig lei av matte sette meg ned p kjkkenet for samle krefter til g tilbake til stuen.

  Malin er I barnehagen idag. Hun har endelig klart  sove I sin egen seng. Vi har slitt litt med det I det siste. Skjnner ikke helt hvorfor, men s fort det er leggetid s kommer liksom alt hun har tenkt p og hun vil bare ha kos og oppmerksomhet. Hun er et veldig flsomt barn, s det kan hende hun rett og slett behver litt tid p kvelden fr leggetid p  prate av seg dagens inntrykk. Hun er veldg lik meg der. Hun har vrt veldig flink de siste ukene og jeg merker det p hele jenta at hun blir stolt nr hun vkner og ser p meg fra drkarmen med et lurt smil. Hun er ikke lei seg seg eller noe snt p kvelden, hun gr legger seg uten noen sure miner, men hun bruker veldig lang tid p sovne. Alt dette er heldigvis p bedringens vei. Dagens store hydepunkt fra hennes side, var at hun og pappaen syklet til barnehagen. Hun elsker sykle og blir s glad nr Mathias tilbyr seg sykle med henne. Hun er veldig stdig og flink p sykkelen.  - Linn -

   

   

   

   

   


  #datter #mammablogg #familie #blogg #hverdag #sykkeltur #mamma #gravid #pregnant #fredag #diabetes

 • 0

  Hun er blit s stor

  I gr var Malin p sitt aller frste besk p skolen hun skal begynne p til hsten. Det var stas og hun fikk hilse p klassekameratene sin og hilse p frknene hun fr. De hadde vrt p omvisning og alt var veldig stas tror jeg. Virket hvertfall snn da hun fortalte om alt dette da vi hentet henne i ste. 

  Tenk at den lille henta mi allere er p vei til fylle 6 r. Bare noen mneder igjen. Hun gleder seg s masse til lre ting man lrer p skolen og se igjen de andre vennene sine som begynte i fjor. Hun har hvertfall ikke manko p venner, da mere eller mindre hele hennes gruppe fra barnhagen begynner i samme klasse. 

  Hvor blir tiden av, tenker jeg. Snart blir E. fdt og plutselig er hun skole jente ogs :O  - Linn - 

   

   

   

   


  #mammablogg #datter #barn #blogg #torsdag #skolebarn #hverdag #hendelser #mamma #morogdatter 

 • 5

  Har babyen kommet ?

  Hei sann dere!

  N har jeg mere eller mindre akkurat kommet hjem.Har egentlig bare stupet ned i sofaen, spist kveldsmat og her ble jeg sittende. Har laget meg et lite hjrne med dyna mi og har store planer om plante meg her en ukes tid.Jeg var veldig forberedt p bli igjen p sykehuset. Det som skulle sjekkes idag, var strmmen i navlestrengen og mengden av fostervann etterfulgt av en runde CTG. Fostervannsmengden har kt litt siden sist, men strmmen gjennom navlestrengen og alt annet s veldg bra ut. Hun er ei veldig bevegelig jente, s det tok litt tid f tak i vinkelen til navlestrengen. Hun drev lekte med den, s hver gang vi kom borti, s dytte hun den vekk. Vi fikk ogs se at hun ver seg p puste. Kjempe spesiellt. Etter dette var det CTG for mle hjerterytmen og bevegelsene. Alt s perfekt ut s vi ble sendt hjem. Litt skuffa, men jo lengre hi holder seg inne, jo bedre er det for henne.Skal tilbake om 1 uke og da skal det nok planlegges for igansettellese eller KS. Kommer helt ann p hva som er best. 

  Jeg har virkelig ikke noen krefter igjen. Jeg kan knapt g uten bli andpusten og mtte sette meg ned for hente igjen energi. Tilogmed sitte i bilen er forferdelig. Jeg liker ikke klage, men dette er slitsomt. I morgen skal jeg til jormoren igjen. Spendt p hva hun har si.

  - Linn - 

   

   

   


  #gravid #uke35 #CTG #ultralyd #hverdag #sykehus #onsdag #maibarn #blogg #mammablogg #mamma #pregnant #underskelse
   

 • 6

  STATUSRAPPORT: 35

  ♥På vei: 35+2

  ♥Igjen til termin: 36 dager!

  ♥Kjønn: På 18 ukers kontrollen viste skjermen ei jente og det hadde jeg på magefølelsen også, men er forberedt på at det kan være gutt. Ingen vet helt sikkert :)

  ♥Utålmodig: Ja, for nå er jeg så sliten og pga. Diabetes vet jeg at jeg ikkenoe har lenge igjen alt fra dagertil maks 2 uker :)

  ♥Navn: Det er bestemt, men vil holde det hemmelig litt til :)

  ♥Vektøkning: Siden E. Har lagt på seg for mye har jeg også gått fort opp i vekt. 15-16 kg kanskje :)

  ♥Melk  i brystene: Råmelk, ja.

  ♥Strekkmerker: Jeg vet jeg har noen fra forrige svangerskapet. Jeg kan ikke se at jeg har fått noen nye enda, men der kjennes ut som de er rett rundt hjørnet,haha

  ♥Hevelser og vann i kroppen:  Nei.

  ♥Hodet ned: Ja, og det merkes.

  ♥Aktivitet: veldig aktiv hele dagen. Hviler sjeldent.

  ♥Tungt: Ja! Jeg er så sliten at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.

  ♥Kynnere: Får det så fort jeg anstrenger meg.

  ♥Hodet festet: Nei, har mye fostervann så hun har ikke klart å komme helt ned enda.

  ♥Sulten: Jeg er blir aldri mett, rett og slett fordi jeg ikke har plass til mat. Magen tar for mye plass akkurat nå.

  ♥Plager: Ryggen, halsbrann, andpusten, trøtt, utslitt. En del plager kan du si.

  ♥Humør: Annet enn at jeg kan begynne å gråte når det ikke er mere ost igjen, så er jeg vel vanlig. Litt mere følsom bare.

  ♥Sykehusbaggen: Er ferdig!

  ♥Høygravid: Ja.

  ♥Fødselsforventninger: Overhodet ikke bekymret. Jeg vet jeg blir satt igang, men utifra det vet jeg ingenting.

  #statusrapport #lillesøster #uke35 #gravid #pregnant #hverdag #tirsdag #blogg #mammablogg #mamma

 • 6

  Ikke lenge igjen hper jeg!

  God kveld dere!

  Jegvil starte med beklage fravret mitt her. Hadde dere vrt i min kropp, s hadde dere skjnt hvorfor jeg har vrt borte fra bloggen noen dager. Jeg er rett og slett s utrolig sliten. Blir andpusten av puste omtrent jeg klarer sjeldent dra pusten ordentlig, noe som gjr at jeg blir enda mere sliten. Jeg har brukt veldig mye av tiden min de seneste dagene p ligge p sofaen slappe av. Var ekstra godt denne helgen nr Malin fikk vre hos mormor og kose seg. Hedigvis er hun s stor at hun klarer seg for det meste selv, hun jo trots alt snart 6 r. 

  P onsdag er det tilbake p sykehuset sjekke s alt str bra til, en runde med legene, ultralydkontroll og CTG. Jeg hper virkelig de bestemmer seg for gjre noe snart. Jeg er s sliten! Nr jeg var hos jordmor forrige uke, fikk jeg beskjed om dra rett hjem pakke ferdig eventuelle bager som skal med og vre forberedt p ikke komme igjen fr bebisen er ute. Jeg lengter etter se henne. 

  N skal jeg avslutte dagen tenkte jeg. Ta meg et skikkelig bad og f slappet av i kroppen. Det er nemlig det eneste som hjelper om dagen. Etter det stuper jeg rett i seng. Har en del gjre i morgen. Masse som skal fikses fre jeg eventuelt ikke kommer tilbake p onsdag.

  Vi snakkes !

   

   

   

   

   

   


  #gravid #maibarn #diabetes #diabetiker #hverdag #mandag #ultralyd #pregnant #mai #mamma#mammablogg #blogg

 • Linn

  Skriv din profiltekst her

  Blogglisten

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits